Wikipedia

Hakutulokset

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Littlebit about St. Gabriels Nursing Home
Pahoitteluni, en eilen lisäillyt kuvia työpaikastani siksi koska en yksinkertaisesti muistanut :D Im so tired! Infoa tulee joka suunnasta niin paljon! Mutta nyt korjaan eilisen virheen ja laitan tähän muutaman kuvan paikasta. Kuvia ei ole vielä paljon koska kuvissa ei saa näkyä asukkaita tai henkilökuntaa ja isoimmissa huoneissa on melkein aina joku :D


Piha alue on laitettu tosi upeaksi <3Toinen suomalainen opiskelija kertoi minulle, että hoivakotia pyöritti ennen nunnat. Enää yksikään hoitajista ei ole nunna, mutta muutama heistä on jäänyt St. Gabrielsiin asukkaaksi. Heillä on oma ruokapöytä ruokasalissa ja heitä puhutellan aina "sister". He ovat hyvin mukavia ja ihastuttavia, he olivat hyvin kiinnostuneita kotimaastani eli Suomesta. kun pääset käytävän päähän ja muistat unohtaneesi jotain...


Hoitajan näkökulmasta St. Gabriels on todella viihtyisän näköinen paikka ja ns kodinomainen. Huoneet ovat suht isoja ja tilavia, asukkaat ovat itse saaneet koristella huoneensa. Valitettavasti en voinut ottaa kuvaa kuin hyvin pelkistetystä huoneesta. 


Yläkerrassa asukkaat ovat kahdella käytävällä. Toinenen käytävistä on hyvin pitkä, joten matkan varrella on nojatuoleja joissa asukkaat voivat levätä. Hyvin moni heistä kävelee rollaattorin tai ns. kävelykehikon "zimmer" avulla. Osastolla on myös paljon pyörätuolilla kulkevia, ja muutama vuodepotilas.
Käytävien seiniä koristavat monet taulut. Nyt kun haloween is coming, siellä koristellaan paljon lauantain haloween juhlia varten, olen lauantaina neljä tuntia töissä juhlien ajan ja yritän silloin ottaa kuvia koristeluista ja hieman juhlista. Hauska nähdä miten täällä juhlitaan lauantaina, koska Suomessa haloween ei ole niin iso juttu.
Ensimmäiset kolme päivää töissä ovat olleet todella mielenkiintoisia. Ensin ajattelin tylsistyväni kun kaksi suomalaista tyttöä sanoivat etteivät he saaneet tehdä mitään ensimmäiseen kahteen viikkoon!! Tänään kuitenkin olin kahden todella ihanan hoitajan mukana ja he pyysivät minua huolehtimaan yhden asukkaan pesuista ja pukemisesta. Toinen hoitajista jäi seuraamaan työskentelyäni ja sen jälkeen sain hoitaa kahta muuta asukasta yksinäni. Toisaalta fiilis oli hyvä ja ajattelin että kuinka ihanaa että he luottavat minuun, mutta kuitenkin hieman pelottavaa kun kyse oli vasta kolmannesta päivästä. Kaikki meni kuitenkin hyvin :)
Tänään iltapäivästä kävimme Mirkan kanssa kaupungilla ja löysimme ostoskeskuksen ja monta ihanaa vaateliikettä. Käydään siellä varmasti uudelleen ja laittelen sieltä kuvia :)
Mulla on perjantaina vapaapäivä (koska olen lauantaina neljä tuntia töissä) niin palailen blogiin silloin! 
Terkuin Maria! (Verna)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti