Wikipedia

Hakutulokset

lauantai 24. lokakuuta 2015

Vähän matkalta ja vähän periltä


Jossakin ylhäällä
Kirjoittelen täältä jostain yläilmoista! En pysty tekstiä julkaisemaan lennon aikana mutta kun tätä kirjoitin istuin koneessa. Kello on n 17:20 matkaa takana n 1 tunti.
Vieressäni istuu toinen lähihoitajaopiskelija Mirka. Tapasin hänet ensimmäistä kertaa vasta kentällä turvatarkastuksen jälkeen, vaikka olimme jo viestitelleet pidemmän aikaa tulevasta matkasta emme ole kerinneet tapaamaan. Mirka on aivan loisto tyyppi! Tulimme heti juttuun ja tuntuu kuin olisimme tunteneet jo pidemmän aikaa :) Odotan innolla mitä me kaksi keksitään, tehdään ja koetaan seuraavien 4 viikon aikana.
Mirka pitää myös blogia ja linkkaan sen tähän mahd pian!

Mirkan blogi!


Vinkkinä muille matkaan lähtijöille! Tehkää lähtöselvitys jo etukäteen kotona. Muistaakseni sen voi tehdä 36 tuntia aikaisemmin. 
Tein itse lähtöselvitysen kotona ja samalla sain itse valita istuinpaikkani koneessa. Lipun saa lähetettyä sähköpostiin tai puhelimeen, itse lähetin puhelimeen ja tulostin vielä varmuudeksi.
(loppupeleissä tulostamalla tai tekstari lipulla en tehnyt mitään)
Kentälle tultaessa ei tarvinnut jonottaa mihinkään. Kävelin suoraan automaatille mistä saa tarrat matkatavaroihin. Tosi simppeliä! Näyttää vain passia koneelle ja ilmoittaa matkatavaroiden määrän niin sai tarrat ja itse Boarding Pass-lipun. Sitten vain matkalaukku hihnalle ja turvatarkastukseen. Tästä lähtien teen aina lähtöselvityksen etukäteen jos vain mahdollista. Mitäpä suomalainen ei tekisi sen eteen että pääsee nopeammin ja ilman jonoa eteenpäin... :D

Vihdoin ja viimein perillä!

MONTA TUNTIA MYÖHEMMIN...!
Pääsimme perille!
Klo on nyt 21:54 paikallista aikaa.
Muutama tunti sitten tulimme lentokentältä taksilla majoituspaikkaamme. Meidät otti tänne vastaan mailman ihanin pari, Dolores ja Dave. Kun taksimme ajoi heidän pihaan, oli Dolores odottamassa ovella. Talossa oli ensimmäisestä askeleesta asti todella lämmin ja tervetullut tunnelma. Nyt ainakin on sellainen olo että kaikki on hyvin ja jos tarvitsen apua mihinkään, pystyn pyytämään sitä kummalta vain. Kaikkia kauhutarinoita olen vaihtoon lähtevien opiskelijoiden perheistä kuullut... Tästä ei todellakaan tule kauhutarinaa!! :)
Väsymys painaa nyt aikas lailla joten jätän tämän nyt tähän. Jos sitä vaikka huomenna kirjoittaisi hieman selkeämmin ja saa valoisalla ajalla kuvia!


My new lovely room <3

Terkuin, väsynyt Verna! 

2 kommenttia:

  1. Loistavaa Verna�� kiva kun alku ollut paras mahdollinen.Nauti joka hetkestä ja vielä vähän enemmän.Jatka mukavien juttujen kirjoittelua.Mulle ei tartte tuoda tuliaisia muuta kuin,whiskyä,suklaata,kello,boxerit,nahkatakki,ranneketju,college joku merkkituote,kengät,bootsit,lippis,sukkia.....huh huh,raskasta kirjoittaa listaa�� t. Rai

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan mitä sinulle keksin :D terkkuja sinne jok ikiselle!!!! Kiva jos tekstini ovat luettavia. Trying my best :D

      Poista