Wikipedia

Hakutulokset

perjantai 20. marraskuuta 2015

Day in Dublin!

Neljä viikkoa takana työskentelyä St. Gabriels'ssa. Viikot ovat olleet ihania mutta ajattelin kirjoittaa fiiliksiä työstä kun olen palannut Suomeen ja saanut sulatella kokemusta!:D


Tänään oli vapaapäivä ja sain viettää päivän kaupungissa auringon paisteessa uuden ystäväni kanssa. Yksi työkavereistani pyysi minua kaupunkiin ja esitteli minulle paikkoja, hauskaa oli! Parhainta oli sää, monen sateisen päivän jälkeen juuri minun vapaapäivänäni paistaa aurinko :) 


Pienen sateen yllättäessä, pakenimme lähimpään ostoskeskukseen, Stephen's Green Shopping Centre. Se oli hyvin vanha paikka mutta upean näköinen. Joulukoristelut täällä ovat yliupeita!

Valitettavasti kuvia ei ole paljoa, koska yksinlertaisesti unohdin ottaa niitä!! Höpöttelimme niitä ja näitä ja unohdin!


Puiston nimeä en enää muista enkä sijaintia muuten kuin "jossain päin Dublinia" :D
Vaikea kuvitella että on marraskuu! Ruoho on vihreää, puissa on lehdet ja aurinko paistaa! Lämpötila oli n. 5 astetta tänään, joten lämmin täällä ei enää ole.Siltoja on Dublinin keskustassa liian monta! Kuvassa oleva on Samuel Beckett Bridge, se on tehty näyttämään hyvin HYVIN isolta harpulta. 


Suuret kiitokset työkaverilleni! Päivä oli upea ja täynnä mielenkiintoisia katuja ja nähtävyyksiä. Harmittaa ettei kuvia ole enemmän, mutta onneksi on Google ;) sieltä löytyy!
Tänään vielä viimeisen kerran Dublinin yöelämään ennen kotiinlähtöä!

Heipsan, terkkuja Suomeen -Verna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti