Wikipedia

Hakutulokset

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Home sweet home

Nonniin! Kuukausi oli meni ja menipä muuten nopeasti! "Lyhyesti" tämän päivän aikataulusta;


-klo 05:05 heräsin aamulla (reippaasti ennen herätystä) pirteänä valmiina lähtöön, puin, siivosin huoneeni ja katsoin yhden jakson House-sarjaa tabletiltani.


-klo 06:30 herätykseni soi, säikähdin koska olin uppoutuneena sarjaani, kuullostelin seinän takaa, että myös Mirka on herännyt.


-klo 07:00 söin aamupalaa viimeistä kertaa Doloreksen keittiössä Dublinissa. Viimeinen paahtoleipä jonka söin, ei enää paahtoleipää kun palaan Suomeen!!!


I WANT MY RUISLEIPÄ!


Klo 07:30 Doloreksen tilaama taxi saapui pihalle, kuski naureskeli painavalle matkalaukulleni. Olin punninnut laukkuni eilen ja se oli 27kg.


N. Klo 08:00 Olimme Dublinin lentokentällä tiskillä jättämässä laukkujamme. Jouduin maksamaan 30€ extraa koska matkalaukkuni oli ylipainoinen, laukkuni oli saanut yön aikana lisäkiloja, koska kentällä painoksi tuli 30kg!!!


Raja on siis 23kg ja jos laukku on 23-32kg on lisämaksu 30. Käsimatkatavaran maximi paino on 8kg.


Klo 08:15 kävelimme turvatarkastuksen läpi Dublinin kentällä. Ilmeisesti näytimme epäilyttäviltä kun kengätkin vietiin jalasta turvatarkastuksessa.
Klo 09:15 alkoi boarding Helsingin lentokoneeseen. Väkeä oli koneessa enemmän kuin kuukausi sitten kun tulimme Helsingistä Dubliniin.


Klo 09:50 Lentomme lähti Dublinin kentältä kohti Helsinkiä. Oli outoa kuulla niin monta ihmistä puhumassa suomea, kun on itse viimeisen kuukauden aikana puhunut vain englantia.
Nyt kello on 17:00 JA MÄ OLEN KOTONA! Oikeasti kotona, en DonnyCarney:ssa vaan Espoossa kotona! Laukkukin on melkein jo purettu! En haluaisi myöntää mutta ikävä on ollut kova! Verna 18v pillahti itkuun nähdessään parhaan ystävän ja äidin :D
Happy to be home!


Kokemusta en vaihtaisi mistään hinnasta pois! Nyt väsynyt matkustaja haluaa vain levätä ja kirjoittelee huomenna matkamuistoja :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti