Wikipedia

Hakutulokset

perjantai 6. marraskuuta 2015

Puoliväli

Näkymiä työmatkaltani

Kaksi viikkoa sitten lauantaina lentomme Mirkan kanssa laskeutui Dublinin lentokentälle. Sinä iltana ajattelin että "oivoi kuukausi on pitkä aika!", nyt kun reissu on puolivälissä ihmettelen vain mihin se ensimmäinen puolikas hävisi!? 
Kaksi ensimmäistä viikkoa ovat menneet niin nopeasti, nyt alkaa oikeen kiirehtimään että mitä kaikkea sitä kerkiää tehdä! Kahden viikon perusteella voi hyvin lämpimästi suositella Irlantia vaihtoon lähteville :) Varsinkin lähihoitaja, joka pitää vanhustyöstä... St. Gabriels on aivan ihana paikka <3 Ensin oletin että minun ei anneta tehdä siellä mitään, mutta jo ensimmäisellä viikolla pääsin mukaan auttelemaan vuodepesuissa ja pikkuhiljaa olen saanut lisää vastutta ja tehtäviä ja muut työntekijät ovat alkaneet niin sanotusti luottamaan taitoihini. Se pitää sanoa että ujona täällä ei pärjää, pitää olla uskallusta mennä sanomaan "Hei mä osaan tehä tän" tai muuten jää vaan sivuun seuraamaan. Valitettavasti en taaskaan saanut napsittua kuvia työpaikaltani, mutta otan sen tehtäväkseni maanantaina. Eilen en millään jaksanut kuvia ottaa, kun päädyin tekemään 12h vuoron. Täällä se on normaali työvuoro mutta minusta se vei voimat :D onneksi tänään on sitten vapaapäivä ja vielä viikonloppu edessä :) 

Viikonlopun suunnitelmissa on käydä sään salliessa Dublin Zoo - eläintarhassa tai Guinness storehouse - kierroksella.

t. Verna.L


1 kommentti:

  1. Hyvä Lunan bestis�� ....aika juoksee.yritä vaan nauttia ja ahmia positiivisista energiaa mitä ikinä teetkin(olihan lause).t. Rai��

    VastaaPoista