Wikipedia

Hakutulokset

perjantai 13. marraskuuta 2015

Howth & Guinness storehouse


Vaikka suurin osa ajasta täällä meneekin töissä niin eihän tämä reissu olisi yhtään niin kiva jollei välillä pääsis kiertelemään ja kattelemaan ns. nähtävyyksiä. Tähän menessä suosikki paikkani on Howth! Howth on vähän niinkuin kalastajakylä meren rannalla, minkä laitureissa seisovat miloin minkälaisetkin veneet.


Kävely tien päähän, missä näkymät olivat merelle <3
Howth on n 30min bussimatkan päästä kämpiltämme. Täällä kulkee myös lähijuna DART-juna jolla matka Howth:ista kotiin kestään 15min. 

Howth <3
Toiveena oli, että oiltaisiin päästy syömään paikan päällä, mutta ruoka oli todella kallista!KUN palaan Dubliniin joku päivä, haluan mennä uudestaan kalastajakylään ja viettää kokonaisen päivän siellä. Kävelykengät jalkaan ja sadetakki varmuuden vuoksi ja kävellä Howth:in kylä ympäri.
Suosittelen!

Viime viikonloppuna kävimme Mirkan kanssa Guinnessin tehtaalla. Itse en ole kyseisen oluen fani, mutta kierrosta suosittelen! :) Matka tehtaalle kämpiltä kesti bussilla n 40min, mutta bussia ei onneksi tarvinnut vaihtaa. Liput sisään maksoivat 20e/1ippu, mielestäni aika kallis mutta ihan ok. Sisäänpääsy lipulla sai yhden ilmaisen juoman kierroksen päätyttyä kattobaarissa. Kierroksella oli hyvin paljon videoita seinillä jotka kertoivat Guinnessin tehdas prosessista. 
Videoita oli mahdollista kuunnella eri kielillä esim, raskaksi ja saksan kielellä, mutta ylläripylläri ei suomeksi :D hehhe!


Videoita oli ihan joka nurkassa! Puoliakaan ei jaksettu jäädä kuuntelemaan :D 
Kierroksella meitä opetettiin maistamaan olutta oikein ja olisi päässyt myös kokeilemaan Guinnessin kaatamista, mutta emme jaksaneet jäädä jonottamaan:D 


Tehtaan katolla sijaitseva baari oli aivan upea! Se oli pieni mutta näkymät sieltä olivat mahtavat. En kadu että käytiin tehtaalla! 

Viikko jäljellä reisussa! Ikävä kotiin on kova mutta voisin helposti viettää täällä vielä toisen kuukauden :D terkkuja kotiin! 
<3 :llä, Verna

1 kommentti:

  1. Hieno juttu.Upeita kuvia. Vähän siistin näköisiä blondeja noi kaksi��. T. Vernan vani siis fani ei kuitenkaan hani��

    VastaaPoista