Wikipedia

Hakutulokset

torstai 22. lokakuuta 2015

Almost! but not quite ready


VALMIINA LÄHTÖÖN!
Enää 2 yötä niin on lähtö!! Siis KAKSI!? Aikaisemmin ei ole pahemmin jännittänyt mut pikkuhiljaa huomaa että miljoona ja kaks asiaa pyörii päässä, onko lentoliput tallessa, passi, kaikki paperit, puuttuuko matkalaukusta jotain, olenko unohtanut jotain tärkeää...??? Yritän lohduttautua ajatuksella että se minkä unohdan kotiin niin voin ostaa Dublinista.

Tähän mennessä olen pärjännyt suht pienellä budjetilla. Pakollisia maksuja ei oikeastaan ole ollut tähän mennessä kuin rikosrekisteriote ja lentoliput. Jotain vaatteita on tietenkin "pitänyt" ostaa matkaa varten ja esim. pistorasian adapterin ostin myös. Kiitos ystävieni en olisi muuten tajunnut että omat töpselit ei siellä sovi mihinkään :D

En malttaisi millään odottaa ensi maanantaita! Silloin on ensimmäinen työpäiväni ja pääsen tutustumaan uuteen työpaikkaani, uusiin työkavereihin ja uusiin asiakkaisiin. Ensimmäinen "mutka" matkassa on työmatkani jonka olin suunnitellut käveleväni ensimmäisenä päivänä kun työt alkavat vasta klo 10:00, niin olisi hyvin aikaa rauhassa kävellä ja mahdollisesti eksyä. Näillä näkymin kuitenkin Dublinissa sataa vettä kaatamalla juuri tuona aamuna!!! ;( Sormet ja varpaat ristiin että säätiedote vielä muuttuisi.


Laittelin tähän alas joitain linkkejä mistä saa pienen käsityksen siitä minkälaiseen paikkaan 
mä olen menossa, hieman Irlannista ja hieman Dublinista :) 

Kirjoittelen todennäköisesti seuraavan kerran DUBLINISTA! See you on saturday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti